söndag 15 mars 2009

En pratutflykt



I går kväll hämtade vi vår son vid Arlanda. Han och några arbetskompisar hade varit på skidsemester i Alperna. Flyget väntades 00.15 så njutningen att småningom ta pendeln hem till Stuvsta var rätt ringa: skidpackning ihop med helgonyktra vanliga åkande är inte skoj. Och visst hämtar vi gärna. Det blev till att vänta. Såklart var planet försenat. De andra som väntade där i liknande hämtärenden var också pensionärer. Stämningen blev rätt gemytlig oss emellan med tiden.

Sedan kom äntligen han och de andra. Vi stuvade in oss och all packning i bilen och körde hemåt. Då var vi så trötta allihop så det blev bara småprat. En bra bit efter 02 kom vi två hem till Huddinge och då var allt lugnt. Allt tjo efter schlagerfestivalen hade bedarrat.

Idag kände vi alla tre att ett riktigt samtal nog vore trevligt och eftersom vi alltid pratar så bra när vi sitter nära varann i bilen så blev det en nöjestur. Vi var nere vid det öppna vattnet vid Årsta Havsbad och njöt lite. Stilla och vackert! Det syntes fåglar långt ur och det gick att höra att de småpratade med varann. De behövde nog också det.


Grabben tog en bild av mig med bilparkeringen i bakgrunden. Jag trodde att det var igenmulet men döma av mina ljuskänsliga glasögon fanns det även sol i luften.

Sedan rullade vi hemåt och har nu fått veta mycket om glädjen med att få åka på alldeles nyfallen snö just i gränsen mellan Frankrike och Schweiz.

Inga kommentarer: