söndag 21 november 2010

Novembermörker


Idag är det verkligt blä-väder det småregnar och är riktigt mörkt. Vi behöver ha lamporna på nu mitt på dagen. Jag ser att grannarna mittöver har hängt upp julbelysning för att besvärja mörkret. Det är en bra idé men jag vill inte skicka ut maken i regnet för att sätta upp lampor så det få vänta till torrare tider. Så här ser utsikten ut från min länstol. Du ser nog att huset en bit bort ser konstigt ut. De började riva det i torsdags. Fönsterna har försvunnit och stora delar av tegelstenarna, som var ytbeklädning har bänts bort. Det är rätt skönt att det rivs: vi har länge sett att huset förfallit. Nu ska det med tiden bli ett nytt hus där en ung barnfamilj kommer att flytta in. Jag kommer kolla på vad som händer och lär nog lägga upp fler bilder.


Här är ett lite roligare foto. Det är taget en dag då vi färjade över Skanssundet till Mörkö. Det här är ju båtleden till Mälaren. Jag undrar lite var fartyget hämtade sina containrar och vad de innehåller. Kan det vara något spännande från ASEA i Västerås?


Här är ett annat uppmuntringsfoto. Jag vet faktiskt inte var det är taget längre, men vanlig vass kan ju verkligen vara snygg även i november. Hoppas på bättre väder, men gärna utan halka!

Inga kommentarer: